GLAZBENI SPEKTAKL U SOLINU

Ljetna pozornica Gradina domaćin 13. Susreta puhačkih orkestara!

U nedjelju, 9. lipnja 2024. na Ljetnoj pozornici Gradina u Solinu s početkom u 19 sati održava se 13. Susret puhačkih orkestara Splitsko-dalmatinske županije. Ovaj glazbeni događaj okuplja neka od najpoznatijih imena puhačkih orkestara u regiji, a u programu ovogodišnjeg Susreta sudjeluju: Hrvatsko glazbeno društvo “Vitezovi sv. Jurja” Kaštel Sućurac, Hrvatsko glazbeno društvo “Stjepan Radić” – Limena glazba Žrnovnica, Kulturno-glazbeno društvo “Mosor” Klis Kosa, HPO Gradska glazba Imotski te domaćini Gradska glazba “Zvonimir” Solin.

Glavni organizatori Susreta su Zajednica puhačkih orkestara Splitsko-dalmatinske županije i Javna ustanova u kulturi Zvonimir Solin, dok je suorganizator Gradska glazba “Zvonimir” Solin. Događaj su podržali Grad Solin i Splitsko-dalmatinska županija kao pokrovitelji.

Ovaj događaj pruža jedinstvenu priliku za uživanje u vrhunskoj glazbi i kulturnom događanju, a ulaz za sve posjetitelje je slobodan. Ne propustite priliku uživati u bogatom programu puhačkih orkestara u prekrasnom ambijentu Ljetne pozornice Gradina.

POSLJEDNJE DODANO: