NAJBOLJI HRVATSKI OKUS

Ledov King Harmony osvaja srebrnu medalju u kategoriji Najinovativnijeg sladoleda na svijetu

Na nedavnoj godišnjoj konferenciji Međunarodnog udruženja proizvođača sladoleda (IICC), tvrtka Ledo je ostvarila značajan uspjeh. Njihov najnoviji sladoled “King Harmony”, koji kombinira pistaciju i bobičasto voće s bijelom čokoladom, nagrađen je srebrnom medaljom u kategoriji Najinovativnijeg sladoleda. Stručnjaci su ocijenili ovu neobičnu kombinaciju okusa i teksture kao jednu od najinovativnijih u protekloj godini, prenosi Poslovni.hr.

Andrea Klišanić, Marketing Manager Adriatic klastera u tvrtki Ledo plus, izjavila je:

Nominirali smo King Harmony u kategoriji najinovativnijeg sladoleda zbog netipične kombinacije okusa. Potrošači su pozitivno reagirali na ovu inovaciju, a priznanje struke daje nam dodatnu motivaciju. Uskoro ćemo tržištu predstaviti još inovacija u King portfelju.

Osim što su nagrađeni za sladoled, Ledo je dobio priznanje i u kategoriji tehnologije. Njihova rekonstrukcija tunela za smrzavanje sladoleda prepoznata je kao najbolje tehničko rješenje u prošloj godini.

Generalni manager Leda, Andy Michaux, istaknuo je:

Prepoznato je naše ulaganje u proizvodne kapacitete i automatizaciju, što govori o tehnološkim inovacijama koje uvodimo. Planiramo nadmašiti kvalitetu ulaganja u postojeću liniju, pripremajući se za ekstruzijsku liniju vrijednu oko 4,2 milijuna eura, na kojoj će se proizvoditi naš premium segment sladoleda, uključujući King proizvode.

Ledova inovacija i ulaganje u tehnologiju pokazuje njihovu predanost pružanju visokokvalitetnih proizvoda i postavljanju novih standarda u industriji sladoleda.

POSLJEDNJE DODANO: