NAPETOST RASTE

Kerumova poruka mira u žestokom obračunu političkih rivala

Bivši gradonačelnik Splita, Andro Krstulović Opara, i aktualni dogradonačelnik Bojan Ivošević, našli su se u žestokom obračunu. Sada se uključio i Kerum.

Ivošević je u svojoj objavi na društvenim mrežama spomenuo i Željka Keruma, što je izazvalo brzu reakciju još jednog bivšeg gradonačelnika.

Čitam Dalmatinski portal i vidim da Ivoševic opet mene spominje. Postoji puno razloga da se ne dira u mene. Prvo ja njega ne spominjem niti me interesira, a drugo postoji sudski proces između nas. Treće i najbitnije, Ivošević je izjavio za medije da sam ja zloćudni tumor.( Ne daj Bože nikome, ni najvećem neprijatelju). Ja sam čovik koji voli ljude i uvik sam spreman oprostit svakom i uvik sam spreman reći da sam grišija, ka šta je i svak drugi.

Ovom prilikom kad već Ivošević spominje Oparu, poručujem da mi je žao što je u natjecanju 2017. godine za gradonačelnika Splita bilo ružnih riči. Isto kao što mi je žao i 2009. godine u natjecanju s Rankom Ostojićem za ružne riči. Ali to su bile teške utakmice. Koristim ovu priliku da se ispričam obojici suparnika, i Ostojiću i Opari na svemu sto je prišlo miru . Ispričavam se i mojoj i njihovim obiteljima. A šta se tiče politike i izbora siguran sam da će pobijediti bolji!

Sa štovanjem, Vaš Kerum! – objavio je.

POSLJEDNJE DODANO: