NIZ INTERVENCIJA

Brza reakcija vatrogasaca: Planulo teretno vozilo

U posljednja 24 sata vazrogasci su bili aktivni u obavljanju nekoliko intervencija kako bi osigurali sigurnost građana.

U 10:15 sati, vatrogasci su intervenirali na Dračevcu, gdje su osiguravali kontrolirano spaljivanje, sprječavajući moguće štete i nezgode.

U Plinarskoj ulici, oko 20:52, DVD Grada Splita sudjelovao je u tehničkoj intervenciji skidanja lopte i kamenja s stabla, koja su prijetila padom nakon što su ih djeca bacila. Na terenu su bili vatrogasci DVD Split s jednim vozilom i troje vatrogasaca.

U Zrinsko Frankopanskoj ulici, kod Konzuma, oko 3 sata ujutro, zabilježen je požar dva plastična kontejnera, koji su tri vatrogasca DVD-a Splita brzo ugasili uz pomoć jednog vozila.

S druge strane, na području županije, zabilježeni su i sljedeći događaji:

  • U Makarskoj, u 07:45, vatrogasci Javne vatrogasne postrojbe Makarska uklanjali su grane s šetališta kako bi osigurali sigurnost prolaznika.

U Supetru, oko 09:35, vatrogasci DVD-a Supetar priskočili su u pomoć pri otvaranju stana. Na terenu su bila dva vatrogasca s jednim vozilom.

U Sinju, u 12:06, dva vatrogasca Javne vatrogasne postrojbe Sinj intervenirala su u otvaranju lifta kako bi oslobodili zatočene osobe.

U Vrboskoj na otoku Hvaru, u 15:18, tri vatrogasca DVD-a Jelsa s jednim vozilom intervenirala su pri otvaranju vrata na kući.

U 17:30 u Dugom Ratu izbio je požar trave i niskog raslinja na površini od otprilike 100 kvadratnih metara. DVD Dugi Rat intervenirao je te su se na terenu nalazila 9 vatrogasaca i 2 vatrogasna vozila kako bi ugasili požar.

U Muću Gornjem, u 18:00 sati, zabilježen je požar teretnog vozila, konkretno hladnjače, u predjelu Vlake. DVD Muć odmah je reagirao i uspješno ugasilo požar s tri vatrogasca i jednim vatrogasnim vozilom, sve do 18:30 sati.

POSLJEDNJE DODANO: