Karamarko: Rejting je u smeću, premijer bez veze putuje po svijetu

Predsjednik HDZ-a Tomislav Karamarko nije danas izravno komentirao izjavu predsjednika SDP-a Zorana Milanovića, kako je SDP drukčiji (od HDZ-a), ne otima i ne falsificira diplome, poručivši kako se ne može spuštati na tu razinu.

“Ne mogu se spuštati na tu razinu na kojoj je on, na stvari koje on izgovara”, izjavio je Karamarko.

“Doista je irelevantno sve što kaže Zoran Milanović i to nikoga ne zanima”, rekao je Karamarko izbrojiviši pritom do čega je građane i državu dovela dvogodišnja vlast premijera Milanovića.

Preko 80 tisuća ljudi dodatno je ostala bez posla, rejting je u smeću, premijer bez veze putuje po svijetu, (dužnosnici SDP-a) ljetuju za sedam kuna po danu, članove drugih stranaka pokušavaju kupiti da uđu u njihovu, uzvratio je Karamarko u stanci obnoviteljskog sabora Akademske zajednice HDZ-a Ante Starčević.

“Ali, osnovno je da je standard naših građana potpuno skrahirao, i mislim da je sve što kaže Milanovic doista irelevantno i da nikoga ne zanima”, zaključio je šef glavne oporbene stranke.

Predsjednik SDP-a Zoran Milanović danas je na Glavnom odboru stranke rekao kako je razlika između SDP-a i njegovih političkih oponenata ogromna, kako ih dijeli nepremostiv jaz u shvaćanju politike i temeljnih vrijednosti društva. “Mi ne otimamo i ne falsificiramo diplome, mi smo drugačiji od njih”, istaknuo je Milanović.

POSLJEDNJE DODANO: