JUBILARNO DESETO IZDANJE

Joe Bašić želi Ultru i dalje u Splitu: “Ultra je Olimpijada u svijetu glazbe!”

Ove godine održava se deseto jubilarno izdanje festivala Ultra Europe koji je Split lansirao među jednu od popularnijih svjetskih turističkih destinacija.

Povodom toga održana je konferencija za medije u kojem se detaljno govorilo o značaju Ultre za Split, kao i kako će jubilarno deseto izdanje elektronskog festivala izgledati.

Projekt manager MPG Live, Alek El-Kazal kako ovo ljeto očekuju dolazak partijanera iz preko 120 zemalja svijeta.

Glavna osoba zaslužna zašto je Ultra ovoliko dugo uspjela ostati u Splitu je Joe Bašić koji je kazao kako je Ultra svojevrsna Olimpijada u svijetu glazbe.

Za 30 dana očekuje nas deseto izdanje Ultre na splitskom Parku mladeži gdje će partijaneri uživati u ritmu najboljih svjetskih DJ imena kojih će biti čak 40. Nakon tri dana Splita, Ultra seli na Brač, zatim Hvar i na kraju finalna završnica slijedi na Visu.

Dogradonačelnik Antonio Kuzmanić izrazio je zadovoljstvo koje Split i Ultra zajedno godinama grade te što Split svi doživaju kao turističku destinaciju.

Dožupan Stipe Čogelja kazao je kako će konačno otići ove godine na Ultru kao posjetitelj, a predsjednik županijskog HGK Joze Tomaš iznio je impresivnu brojku zarade u vrijeme Ultre u Splitu.

– Prošla Ultra je kroz četiri dana u fiskalnim računima ostvarila promet 25,6 milijuna eura i to samo u Splitu.

Bašić je dodao kako je Ultra uvijek težila najboljem te je izrazio spremnost da Ultra ostane još barem pet godina u Splitu

POSLJEDNJE DODANO: