PRIVREMENA RUTA

Izmjene trasa autobusnih linija 6, 18 i 25 u Splitu

Od petka, 19.04.2024.g. od 5.00 sati, do ponedjeljka, 22.04.2024.g. do 05.00 sati zbog postavljanja konstrukcije pješačkog nathodnika zatvara se Vukovarska ulica, i to dionica od križanja s Ulicom 141. brigade do križanja s Lovrinačkom ulicom.

Zbog navedenog će autobusne linije br. 6, 18 i 25 za vrijeme radova privremeno prometovati izmijenjenom trasom kako slijedi:
• linija broj 6 (Kila – HNK – Kila) iz Lovrinačke ulice nastavlja ravno (ne skreće desno u Vukovarsku ulicu) te se preko Ulice kralja Stjepana Držislava, Poljičke i Velebitske ulice kod zgrade Belvedere vraća na uobičajenu trasu.
• linija broj 18 (Sirobuja – HNK – Sirobuja) iz Vukovarske ulice skreće lijevo u Lovrinačku ulicu, te se preko Ulice kralja Stjepana Držislava, Poljičke i Velebitske vraća u Ulicu Matice Hrvatske i nastavlja svojom uobičajenom trasom.
• linija br. 25 (Split – Stobreč – Split) iz Poljičke ulice ne vrši skretanje u Velebitsku već prometuje prema izlazu iz grada, te se dalje Ulicom kralja Stjepana Držislava preko Lovrinačke spaja na Vukovarsku ulicu i nastavlja svojom uobičajenom trasom do odredišta.

Navedene linije u povratku također prometuju izmijenjenim trasama u obrnutom smjeru.
Na privremeno izmijenjenim trasama koristit će se sva usputna stajališta.
Putnike molimo za strpljenje i razumijevanje zbog navedene situacije, kao i zbog mogućih manjih odstupanja u voznom redu.

POSLJEDNJE DODANO: