FINALE U EGIPTU

Izbornik Dalić: “Hvala dečkima na fantastičnih 10 dana. Hvala im na njihovom pristupu i ponašanju.”

Hrvatska je osvojila ACUD kup koji se održavao u Egiptu. U finalu su Vatreni s 4:2 pobijedili domaćina i tako osvojili trofej. Nakon utakmice o svemu se oglasio izbornik Zlatko Dalić.

Pobjeda, dobra utakmica pred 80.000 ljudi. Velika je čast da je Hrvatska imala priliku da nakon 12 godina bez navijača u Egiptu opet mogu doći navijači. I došli su pozdraviti Hrvatsku, njih 80.000. Znači nam ova pobjeda. Jesmo svi pričali da je to team building, ali i to je trebalo odraditi – rekao je Dalić pa se osvrnuo na samu utakmicu:

Primili smo gol iz naše greške i to je nešto na čemu moramo raditi, ali vratili smo se i igrali puno bolje nego u susretu s Tunisom. Odigrali smo utakmicu na visokom nivou. U drugom poluvremenu smo igrali za nijansu slabije, ali dali smo četiri gola i iskoristili svoje šanse.

Dalić je naglasio kako je zadovoljan ponašanjem igrača, piše jutarnji.

Hvala dečkima na fantastičnih 10 dana. Hvala im na njihovom pristupu i ponašanju. Svi smo mi bili spremni i pripremali se da putujemo u Abu Dhabi, a onda se ipak išlo u Egipat. Nitko od igrača nije za to rekao ni riječ, svi su sve odradili profesionalno – rekao je izbornik pa zaključio kako je zadovoljan zadnjom akcijom Hrvatske:

Zaista je impozantno kada se tako vratiš u utakmicu. Onda još oni imaju šansu i pogode vratnicu, opet iz naših grešaka kod kratkih dodavanja koje moramo popraviti, ali opet se vratimo i uspijemo pobijediti. Svih 25 igrača je dobilo priliku, a mi smo dobili uvid što i kako mogu igrači – poručio je Dalić.

POSLJEDNJE DODANO: