UPOZORAVA NA NEDOZVOLJENI SKUP

Ivošević protiv HDZ-ovog skupa: “Nemaju dozvolu za buku, prijavili smo ih policiji”

Uoči predizbornog skupa HDZ-a na Gatu svetog Nikole, zamjenik gradonačelnika Splita, Bojan Ivošević, oglasio se na Facebooku ističući kako grad nije odobrio prekoračenje buke na spomenutoj lokaciji.

Ivošević je iznio niz kritika na račun HDZ-a i njihove upotrebe javnih prostora u svrhu političkih događanja. Kazao je da je prijava za remećenje javnog reda i mira podnesena policiji.

Njegovu objavu prenosimo u nastavku:

Kao što je već poznato HDZ radi dugovanja prema Gradu Splitu ne može iznajmiti javnu površinu. Utočište od svojih dugova prema građanima Splita simbolično su našli na gatu sv. Nikole na mjestu gdje Splićani inače pale krnju. Tako će građani, iako nije pokladni utorak, moći vidjeti hrpu maškara u gradu okupljenih pod maskama kvazidomoljublja oko AP-a. Glavnog i odgovornog za sav kriminal i korupciju koja se dogodila zadnja dva mandata u državi.

Da je krnjeval u pitanju večeras bi mu čitali presudu, ali ona nije još napisana. Pišemo ju mi, građani, na dan izbora, a DIP će je pročitati. Vjerujem da mu Split neće ostati dužan kao on njemu P.s. navedeni skup nije dobio zaključak gradonačelnika kojim je odobreno prekoračenje buke na navedenoj lokaciji, stoga su paljenjem brojnih elektroakustičnih uređaja na gatu upravo krenuli s remećenjem javnog reda i mira.

Prijava za remećenje javnog reda i mira je podnesena policiji i očekujemo promptnu reakciju s obzirom na to da se brojni policijski službenici nalaze na osiguravanju samog skupa te da uvedu javni red i mir u srce Splita – napisao je Ivošević na Facebooku.

POSLJEDNJE DODANO: