PRIJATELJSTVO U NOTAMA

Ivica Sikirić Ićo ima novu pjesmu”Samo za ljubav”

Ivica Sikirić Ićo, poznati glazbenik čiji su hitovi obilježili mnoge generacije, donosi svoju najnoviju pjesmu pod nazivom “Samo za ljubav”. Ova pjesma predstavlja suradnju s autorskim timom koji je već ostavio neizbrisiv trag na početku Ićine karijere, stvarajući hitove poput “Najlipša si” i “Ovo tilo vire nima”.

Svaka pjesma koju Ićo izvodi dolazi iz dubine njegova srca, a to se prepoznaje u svakom stihu. On ističe da je najvažnije da publika uživa u njegovim pjesmama, a “Samo za ljubav” nije iznimka. Ovaj glazbeni uradak nastao je u suradnji s provjerenim timom, čime se nastavlja uspješna suradnja koja je započela prije mnogo godina.

Nakon uspješnog dueta s Giulianom u pjesmi “Ako ona nije ta”, refren Ićine najnovije pjesme “Samo za ljubav” obećava da će biti na usnama svih koji je čuju. Autor glazbe i teksta je Ićin dugogodišnji prijatelj i suradnik Rudolf Dvorski, dok se za aranžman i produkciju pobrinuo Igor Ivanović.

Ićo je izrazio veliko zadovoljstvo zbog suradnje s timom s kojim je radio na početku svoje karijere, ističući da su zajedno stvorili neke od najvećih hitova. Pjesma “Samo za ljubav” za njega predstavlja testament njihovog prijateljstva i svega što su zajedno prošli tijekom 20 godina suradnje. Za Iću je ljubav uvijek bila inspiracija, a vjeruje da će se mnogi pronaći u poruci ove pjesme – da se uvijek vrijedi boriti za ljubav i dati sve od sebe. Spot za pjesmu, koji je režirao Igor Goić, dodatno naglašava temu ljubavi i donosi različite vizualne prikaze različitih vrsta umjetnosti i ljubavi.

Snimanje spota održano je u prostorima vinarije Morlacco u Jasenicama, a naglasak je stavljen na intimnu atmosferu i prekrasne vizuale. Ićo je izrazio povjerenje u Igorove ruke te pozvao sve da pogledaju rezultat njihova zajedničkog rada.

POSLJEDNJE DODANO: