POSLJEDNJA UTAKMICA U PRVENSTVU

Ivan Perišić neće igrati protiv Lokomotive, takav je dogovor sa stručnim stožerom

Član stručnog stožera Hajduka, Siniša Šegović, najavio je utakmicu Lokomotiva – Hajduk (subota, 19.10 sati). Nije bilo medijske konferencije, niti objašnjenja zašto Šegović, a ne trener Jure Ivanković. Posljednja je utakmica u sezoni za koju svi jedva čekaju da se završi. Hajduk ne može bolje od 3. mjesta, dok je Lokomotiva kiksom protiv Rudeša (3:3) ostala bez prilike izboriti nastup u kvalifikacijama Konferencijske lige. Dakle, niti oni ne mogu s 5. mjesta.

Imali smo jedan uobičajeni radni tjedan, nešto mirniji nego prethodni s obzirom da smo pobijedili Goricu u posljednjoj utakmici. Očekuje nas Lokomotiva, nema rezultatskog imperativa za obje momčadi. Nadam se dobroj i otvorenoj utakmici, te našoj pobjedi.


Hajduk i Lokomotiva su u međusobnim susretima bili izjednačeni. Po jedna pobjeda i jedan remi. Za Hajduk premalo.

Utakmica nema rezultatski značaj s obzirom na položaj na tablici, ali nitko od nas ne želi završiti sezonu s porazom.


Situacija s kadrom nije blistava, evo što je rekao Šegović:

Imamo dosta izostanaka, u odnosu na Goricu nema Šarlije, Moufija i Dialla. Također, Perišić će u dogovoru sa stručnim stožerom preskočiti ovu utakmicu. Nema smisla riskirati s njim s obzirom da ga očekuje nastup na Europskom prvenstvu. Vraćaju nam se Sahiti, nakon neugodne ozljede oka, te Sigur, koji je odradio stanku zbog žutih kartona.

POSLJEDNJE DODANO: