IZBORNIK ZLATKO DALIĆ

Ivan Perišić na popisu reprezentacije za turnir u Abu Dhabiju, Niko Sigur dobio pretpoziv

Izbornik hrvatske nogometne reprezentacije Zlatko Dalić objavio je popis na kojemu je 25 igrača za turnir u Ujedinjenim Arapskim Emiratima od 22. do 26. ožujka. Na turniru W Cup Hrvatska će 22. ožujka igrati u Abu Dhabiju protiv Tunisa, dok drugi par čine Egipat – Novi Zeland. Utakmica za 3. mjesto je 25. ožujka, a finale dan kasnije.


Ovo su pozvani igrači: Dominik Livaković, Ivica Ivušić, Dominik Kotarski, Nediljko Labrović (vratari), Domagoj Vida, Josip Juranović, Joško Gvardiol, Borna Sosa, Josip Stanišić, Josip Šutalo, Martin Erlić, Martin Pongračić (obrana), Luka Modrić, Mateo Kovačić, Marcelo Brozović, Mario Pašalić, Nikola Vlašić, Lovro Majer, Luka Ivanušec, Martin Baturina (vezni), Ivan Perišić, Andrej Kramarić, Bruno Petković, Marko Pjaca, Ante Budimir (napad).
Pretpozivi: Borna Barišić, Duje Ćaleta Car, Luka Sučić, Marco Pašalić, Nikola Moro, Niko Kristian Sigur.

Turnir u Abu Dhabiju nam je vrlo važan u pripremi za Euro, s posebnim naglaskom na osnaživanje dobre atmosfere i zajedništva. Zato je s nama i Ivan Perišić koji je u posljednjoj fazi oporavka, ali neovisno hoće li moći zaigrati bitno je da kao dokapetan i jedan od lidera ekipe bude dio ovog okupljanja koje vidimo kao priliku za team-building, te me veseli što je Ivan iskazao veliku želju biti s nama u Emiratima. To je najbolji pokazatelj koliko je snažan voljni moment među igračima i svima nama da na Euru budemo u svom najboljem izdanju – rekao je Dalić.

POSLJEDNJE DODANO: