NAKON MANJE OD TRI MJESECA

Igor Tudor podnio ostavku u Laziju

Igor Tudor više nije trener Lazija! Hrvatski trener je sam podnio ostavku nakon što se ranije tijekom dana naveliko pisalo kako će ga čelnici rimskog kluba smijeniti. Tako je Tudor nakon manje od tri mjeseca napustio klupu Lazija. Premda je ostvario solidne rezultate u ovo malo vremena koje je proveo u Rimu, hrvatski stručnjak je prema pisanju talijanskih medija zaratio praktički sa svima u Laziju, od igrača i navijača do uprave kluba, i rastanak je bio neminovan, piše Index.

I dok predsjednik Lazija Claudio Lotito i sportski direktor Angelo Fabiani spremaju službenu obavijest da je Hrvat bivši i traže mu zamjenu, talijanski mediji su objasnili koji su stvarni razlozi Tudorova odlaska s klupe rimskog kluba.

Tako talijanski Goal ističe da se Tudor nije slagao s klupskom politikom oko nekih igrača i da je tražio odlazak nekolicine te dolazak onih koje je smatrao pojačanjima. “Ta je ideja bila dijametralno suprotna onoj Lotita i Fabianija”, piše Goal.

S druge strane, portal Noibiancocelesti.com piše kako je još jučer predsjednik Lotito želio smijeniti Tudora, no na stranu hrvatskog trenera stao je sportski direktor Fabiani, koji je želio nastaviti suradnju. Sastanak se dogodio sinoć u jednom restoranu, a isti portal piše kako je Lotito stavio veto na prodaju Guendouzija, Rovella i Isaksena, kojih se Tudor želio riješiti kako bi doveo igrače koji njemu odgovaraju.

Dan kasnije i Fabiani je stao uz svog predsjednika i okrenuo je leđa Tudoru, a Lotito, kako pišu Talijani, nasljednika Hrvatu vidi u Vicenzu Italianu, koji je nedavno iz Fiorentine došao u Bolognu. Čak se spominje i senzacionalni povratak Maurizija Sarrija, koji bi opet rado sjeo na klupu Lazija, ali pod određenim uvjetima.

POSLJEDNJE DODANO: