Stipe Petrina: Koga ustvari zastupa katolička Crkva – Lucifera ili Boga oca?

Načelnik Primoštena Stipe Petrina objavio je Facebook status o znaku masona u crkvi. Naime, primijetio je da se iznad oltara u crkvi sv. Juraja u Prhovu, kod Primoštena, nalazi upravo jedan takav.

Petrina se šokirao tim znakom u katoličkoj crkvi te se na svojoj Facebook stranici upitao, koga ustvari zastupa katolička Crkva: Lucifera ili Boga Oca?.

“Zašto ovo stavljam na svoj zid? Prije nekoliko tjedana na misi posvećenju novih zvona na crkvi Sv. Juraja u Prhovu (općina Primošten). Inače, Prhovo je najstarije naselje u općini Primošten a crkva Sv. Juraja je isto tako najstarija crkva mislim i u ovom dijelu Dalmacije, datira s početka 16 st. Gledajući pažljivo na reljefe iznad glavnog oltara, jasno se vidi prepoznatljivi znak masona. Krnja piramida, s okom, a u pozadini šestar. Najjasniji i najtipičniji znak Masona.

Doslovno sam ostao ŠOKIRAN, poslije mise pitam župnika, od kada je ovaj znak ?? Župnik , tek došao, ne zna. Ali jasno kaže da je to MASONSKI ZNAK. Malo sam se pozabavio time, ali ni najstariji mještani ne znaju od kad je taj reljef iznad glavnog oltara.Zaključak , mislim da je znak iz doba gradnje glavnog oltara. Dakle od POČETKA.
Poslije ovog videa, pitam se kome se mi molimo? Luciferu ili BOGU ocu Isusa Krista, stvoritelju neba i zemlje?

Koga ustvari zastupa katolička crkva LUCIFERA ili BOGA OCA?

I još bezbroj pitanja , koja se otvaraju ovim saznanjem. Znate odgovor? Molim vas da ga napišete”, napisao je na Facebook i dobio podosta odgovora.

– Na status sam napisao što me je šokiralo, pitao sam velečasnog što je to, on je odgovorio Božje oko, uzvratio sam mu “ne za*ebaji”. Kažem, ostao sam šokiran. Ne vjerujem da je župnik neznalica. Inače, radi se o istoj crkvi u kojoj je Stipe Perkov bio župnik pa me čisto zanima jesu li Stipe Perkov i šibenski biskup Ante Ivas masoni – rekao je Petrina šibenskom portalu.

POSLJEDNJE DODANO: