NAVIJAČI POGRABILI SVE

Hrvatski dresovi za Euro rasprodani u rekordnom roku

Hrvatski nogometni savez (HNS) održao je press konferenciju u ponedjeljak kako bi predstavio nove dresove hrvatske nogometne reprezentacije, koji će biti nošeni na nadolazećem Europskom prvenstvu u Njemačkoj.

Dresovi su postali dostupni za prednarudžbu od 18. ožujka putem službene internetske trgovine HNS-a, a danas je HNS objavio da su već – rasprodani.

Domoljubni sentimenti bili su očiti u dizajnu domaćeg dresa, koji je obilježen nikad većim crveno-bijelim kvadratima. Ovaj dizajn, iako je izazvao određene negativne reakcije, nije spriječio prve kupce da ih nabave. Gostujući dres je plave boje.

Novi dresovi hrvatske nogometne reprezentacije, koji su bili dostupni za prednarudžbu od 18. ožujka u službenoj internetskoj trgovini HNS-a, u rekordnom su roku dobili svoje vlasnike! Hvala vam što podržavate #obitelj i što ste dio nje! Naime, već u prva 24 sata cijeli prvonaručeni kontingent Match i Stadium dresova, koji su bili predviđeni za prednarudžbe, od danas je u isporuci – objavio je HNS.

POSLJEDNJE DODANO: