OPĆI DELIRIJ

Hrvati izazvali cirkus na dočeku Vatrenih u Njemačkoj!

Već od 10 ujutro je krenuo doček Vatrenih u Neuruppinu. Cijela kolona radnika je postavlja štandove, pozornicu i nakon toga krenula je i treštati glazba, a oko podneva su počeli curiti brojni hrvatski navijači iz okolnih gradova i mjesta. Nakon što su se reprezentativci pojavili na pozornici oko 18 sati, delirij je posao još veći.

09.06.2024., Neuruppin, Njemacka – Dolazak navijaca na trg uoci dolaska Hrvatske nogometne reprezentacije u kamp. Photo: Luka Stanzl/PIXSELL

Navijači su počeli skandirati kapetanu Luki Modrići nakon čega je zaorila Thompsonava pjesma “Lijepa li si”. Čak je i gradonačelnik Nico Ruhle uputio nekoliko srdačnih riječi hrvatskoj reprezentaciji. Njemački trg je prožet fantastičnom atmosferom.

Na kraju se oglasio i hrvatski veleposlanik Gordan Bakota i predsjednik HNS-a Marijan Kustić koji je govor završio riječima Hrvatska iznad svih.

09.06.2024., Neuruppin, Njemacka – Dolazak navijaca na trg uoci dolaska Hrvatske nogometne reprezentacije u kamp. Photo: Luka stanzl/PIXSELL

POSLJEDNJE DODANO: