VATRENI NA TIKTOKU

HNS otvorio TikTok profil s misterioznim videom: Što nam to priprema?

Hrvatski nogometni savez otvorio je TikTok profil i misterioznim videom najavio nešto “novo i uživo”. U objavljenom videu su prikazane siluete zvijezda hrvatske reprezentacije – Luke Modrića, Ivana Perišića, Brune Petkovića, Joška Gvardiola te Matea Kovačića, ali zasad nije jasno što se točno najavljuje ovim videom.

Ranije danas je HNS na X-u objavio poseban poziv navijačima. “Draga Vatrena obitelji, pozivamo vas 18. ožujka u City Center one East u Zagrebu od 18 sati gdje ćemo uživati u koncertima Tihe Orlića i Opće opasnosti, te pozdraviti naše reprezentativce koji će se pridružiti pjevačima na pozornici. Svi zajedno stvarat ćemo nezaboravno iskustvo te napraviti vatrenu energiju koja će nositi naše reprezentativce u novom ciklusu”, naveli su.

Pretpostavlja se da su možda ovim videom najavljeni nogometaši koji će doći na ovaj događaj ispred hrvatske reprezentacije, ali zasad nema potvrde. Moguće je i da se ovim video najavljuje predstavljanje novih dresova hrvatske reprezentacije. – piše Index.

@hns.family

Draga Vatrena obitelji, pozivamo vas 18. ožujka u City Center One East u Zagrebu od 18 sati gdje ćemo uživati u koncertima Tihe Orlića i Opće opasnosti, te pozdraviti naše reprezentativce koji će se pridružiti pjevačima na pozornici. Svi zajedno stvarat ćemo nezaboravno iskustvo te napraviti Vatrenu energiju koja će nositi naše reprezentativce u novom ciklusu 🇭🇷💪🏼 Vidimo se! 😎 #obitelj #family #lukamodric

♬ original sound – hns.family

POSLJEDNJE DODANO: