"STABILNOST I RAD ZA DALMACIJU"

HDZ-ova 9. izborna jedinica u Otoku i Dicmu: “Mi smo jedina stranka koja svoju snagu crpi u svom narodu”

Kandidati HDZ-a za 9. izbornu jedinicu danas su iz Otoka i Dicma poručili kako Hrvatska demokratska zajednica jamči stabilnost, sigurnost i razvoj za Cetinsku krajinu. Potpredsjednik Hrvatskoga sabora Ante Sanader naglasio je kako je HDZ jedina stranka koja svoju snagu crpi u svom narodu. 

Nitko nema ovakve skupove s narodom kao mi. Mi smo narodnjačka i demokršćanska stranka i zato organiziramo ovakve skupove da nam narod kaže koji su mu problemi. Iz Otoka i Dicma šaljemo snažne poruke pobjede i jedinstva Hrvatske demokratske zajednice – zaključio je Sanader. 

Državni tajnik u Ministarstvu turizma Tonči Glavina poručuje kako HDZ ima kontinuitet, stabilnost i ljude koji znaju i koji imaju radne navike. 

Otok, Dicmo i cijela Dalmatinska zagora zaslužuju sigurnost, stabilnost, rad, energiju i rezultate koje je Vlada na čelu s Andrejom Plenkovićem ostvarila u proteklih osam godina. Posebna mi je čast što sam bio dio toga tima koji je podigao kvalitetu života za sve one koji vide svoju budućnost u Hrvatskoj – rekao je Glavina. 

Načelnik Općine Dugopolje Perica Bosančić ističe kako je općina kojoj je na čelu povećala jedinicu razvijenosti. Zahvalan je na tome i HDZ-ovoj Vladi, koja mu je uvijek držala otvorenima sva vrata. 

Jedino Hrvatska demokratska zajednica sa svojim programom nudi konkretna rješenja za Dalmatinsku zagoru i cijelu Hrvatsku – tvrdi Bosančić.

Načelnik Općine Klis Jakov Vetma kao jednu od prednosti HDZ-a ističe činjenicu da njezini dužnosnici vode računa o svim gradovima i općinama, pa i onim najmanjim. 

Mi obilazimo sve općine i pokazujemo ono što živimo. Jedna od mjera je stambena politika koju provodimo na području Klisa i Dugopolja. Dalmatinska zagora je idealno područje za takve mjere.  Našim ljudima trebaju kuće i zemljišta gdje će mladi ljudi živjeti i stvarati svoje domove – izjavio je Vetma. 

Triljski gradonačelnik Ivan Bugarin podsjetio je koliko je Vlada napravila na području Cetinske krajine. 

Projekti koji se rade u Sinju su projekti koje financira Vlada Andreja Plenkovića. Ja želim biti zastupnik za sve stanovnike cetinskog kraja. U proteklom mandatu je u općine Dicmo i Otok uloženo ukupno 18 milijuna eura za dva vrtića, a uložilo se i u projekte aglomeracija u ove dvije općine. I dalje ćemo brinuti o cijeloj Cetinskoj krajini, a zalagat ćemo se i za ravnomjeran razvoj cijele Hrvatske – najavio je Bugarin.

POSLJEDNJE DODANO: