STIPO MLINARIĆ ĆIPE

“HDZ je farsa domoljubnosti iza koje se događa najgori mogući politički kupleraj!”

Nositelj liste Domovinskog pokreta u X. izbornoj jedinici Stipo Mlinarić Ćipe osvrnuo se joše jednom na svom Facebook profilu na vladu HDZ-a. Njegovu objavu prenosimo u cijelosti.

-Trgovina lažnim domoljubljem i osta-le hdz-ove maske!

HDZ je farsa domoljubnosti iza koje se događa najgori mogući politički kupleraj. Siguran sam da garniture koje ga vode, mrze čak i to ime i znak. I da bi ga najradije makli. Ali znaju da ga, još, ne smiju mijenjati. Siguran sam da ga mrze, jer, koliko god da se iza njega skrivaju, taj znak ipak prokazuje njihovu nevjeru, dezerterstvo, kasno paljenje i učlanjenje… Većini od njih to je, kad je HDZ nastajao, bio mrski prokleti znak… Ali u političkim prostituiranjima, ukazalo im se da je to najpotencijalnija kamuflaža za prebjege, izdaje i prevare kakvima su vični.

Da se razumijemo, sve što mislim o HDZ-u, to isto mislim i o SDP-u, čak i gore. Ali budući da se u SDP-ovskom titoizmu i jugoslavenštini nema što puno razotkrivati, vratimo se na ove prve…

Ne mogu vam opisati što sam tijekom ove četiri godine vidio i čega sam se sve u tom političkom kupleraju HDZ-a nagledao. Kad bi vi, dragi HDZ-ov glasački narode, znali kakvi su to tipovi, što govore, rade, i čime se služe, povraćali bi od gađenja.

Tuđmana tamo nema ni za lijeka. Hrvatstvo je na debelom čekanju. A poštenje je nešto što se pri ulasku mora ostaviti kao šešir na garderobi.

HDZ vam je danas samo kulisa domoljublja i državotvornosti iza koje se odvija trgovina i rasprodaja dostojanstvom Domovine, trgovanje vrijednostima, Domovinskim ratom, povijesnim istinama, nacionalnim resursima… Tamo se, unutar HDZ-a, odvija prava rasprodaja svega kao što to čine trgovine prije nego ih preuzme neka druga korporacija, ili kao da će se sutra proglasiti nacionalni bankrot – uoči nekog globalnog tajkunskog preuzimanja. A kupci su SDSS, Bruxeless, sitni klošari i kriminalci, i svi svjetski politički lihvari.

Ah, kako ćemo im poremetiti planove. Tim uspavanim bahatnicima. I HDZ-u i SDP-u. Kakvu smo im samo zamku i sačekušu spremili. Kad bi samo znali…

POSLJEDNJE DODANO: