PROPUŠTENA PRILIKA

HDZ-a Split komentirao posljednje najave Ivice Puljka: “Vjerojatno možemo očekivati i Burj Khalifu do kraja kampanje”

HDZ-a Split kao komentar na posljednje izjave i najave Ivice Puljka, je oštro kritizirao nedostatak konkretnih infrastrukturnih projekata gradonačelnika Ivana Ivica, tvrdeći da je fokusiran na pompozna obećanja umjesto na realizaciju ključnih infrastrukturnih potreba grada.

HDZ ili Hrvatska očito vrijedi parcijalno. HDZ mu je dobar kad mu iskrca projekte za koje je u 3 godine trebao objaviti nabavu ili rezati vrpce. Jučer je u nedostatku ikakvog sadržaja posegnuo i za projektom Lučke uprave Splitsko-dalmatinska županija i pompozno najavio muzej, akvarij, umjetne otoke,… Vjerojatno možemo očekivati i Burj Khalifu do kraja kampanje.

Kritike HDZ-a Split usmjerene su prema nedostatku konkretnih koraka u rješavanju infrastrukturnih problema, ističući da gradonačelnikova fokusiranost na pompozna obećanja neće donijeti stvarne promjene građanima Splita.

Ivice, da te podsjetimo, ima nešto što mozeš napraviti i što je samo u tvojim rukama – 150m spoja da imamo kompletnu šetnicu koju ti je opet netko drugi pripremio ili da izgradiš barem metar ceste u ovom mandatu u kojem si najavio infrastrukturnu renesansu. Nažalost, mislimo da je i to iluzorno očekivati, ali majstoru političke trgovine koji je ušićario više mandata na listi SDP-a nego metara ceste napravio nećemo dati priliku da i dalje sustavno uništava Split – stoji u objavi.

POSLJEDNJE DODANO: