KUHA SE NEŠTO DOBRO

Hajduk želi Ricarda Rodrigueza, u ponedjeljak protiv Veleža iza zatvorenih vrata Poljuda!

Talijanski portal calciomercato.it tvrdi da je Hajduk zainteresiran za iskusnog švicarskog reprezentativca Ricarda Rodrigueza, koji je trenutno na Europskom prvenstvu (ima 117 nastupa za reprezentaciju). Rodriguezu je istekao ugovor u Torinu u kojem je bio kapetan kod Ivana Jurića, a u vrlo dobroj karijeri igrao je za Zürich, Wolfsburg, Milan i PSV. U Torinu je bio od 2020. godine. Rodriguez ima 31 godinu, može igrati lijevog beka i stopera.

Uz Rodrigueza se spominje još jedan Švicarac, povremeni reprezentativac Eray Comert, kome je 26 godina i prošlu je sezonu proveo na posudbi u Nantesu iz Valencije. Gennaro Gattuso poznaje oba igrača, Rodrigueza je trenirao u Milanu, Comerta u Valenciji.

U ponedjeljak će, pak, Hajduk odigrati pripremnu utakmicu protiv Veleža na Poljudu od 18 sati. Utakmica će biti zatvorena za javnost, bez gledatelja i novinara. Ta je utakmica naknadno uvrštena na popis, no nema tu ništa čudno. Velež je u prvenstvo Bosne i Hercegovine bio treći, igrat će u kvalifikacijama Konferencijske lige kao i Hajduk.

POSLJEDNJE DODANO: