DETALJI PRIJAVE

Grad Trogir poziva Vas na prijavu na Natječaj za izbor najljepše okućnice i balkona

Ovim projektom nastavlja se djelovanje u smjeru održivog upravljanja destinacijom, a lokalno stanovništvo se potiče na uređenje vlastitih okućnica i balkona s ciljem očuvanja okoliša te uređenja i promocije hortikulturnih elemenata u gradskoj jezgri, ali i svih ostalih zelenih površina u gradu Trogiru, piše Radio Dalmacija.

Isto tako ovim projektom Turistička zajednica grada Trogira najavljuje drugi Flower market – sajam cvijeća koji će se održati od 26.04.2024. do 28.04.2024. na rivi u Trogiru.


Natječaj je podijeljen u dvije kategorije:
– Okućnice i vrtovi
– Balkoni i prozori (s obzirom na specifičnost stare gradske jezgre).

Nagrade se dodjeljuju u obliku financijske potpore u sljedećim iznosima:

1. mjesto – 500,00 EUR
2. mjesto – 300,00 EUR
3. mjesto – 150,00 EUR

Dobitnike iz svake pojedine kategorije za prva dva mjesta bira Povjerenstvo, a treće mjesto bira publika putem društvenih mreža. Prijaviti se mogu svi građani sa područja grada Trogira, a prijave se zaprimaju od do 21.05.2024.

Detalje natječaja te obrazac za prijavu i obrasce za bodovanje pronađite na internetskim stranicama Turističke zajednice grada Trogira: https://www.visittrogir.hr/hr/local/public-calls/natjecaj-za-izbor-najljepse-okucnice-i-balkona-u-2024-godini-na-podrucju-grada-trogira

Sve informacije vezane uz natječaj se mogu dobiti i putem telefona TZG Trogira: 021/885 628, a obrazac za prijavu na natječaj se može preuzeti i u uredu Turističke zajednice na Trgu Ivana Pavla II, svakim danom od 8 do 18 sati od ponedjeljka do petka te subotom od 9 do 14 sati

POSLJEDNJE DODANO: