ADVENT VIBES

Glazbeni spektakl na zadarskom Adventu: Jet Set Band oduševio, sada scenu preuzima Gina & The Gee Gee’s

Zadarski Advent nastavlja svoj uspješan niz unatoč izazovima vremenskih prilika. Sinoć je na blagdanskoj pozornici na Trgu Petra Zoranića i Trgu pet bunara zabavljao domaći Jet Set Band, priredivši pravu glazbenu poslasticu koja je oduševila publiku ne samo iz Zadarske županije.

Ernest Masnov, Renato Renči Babić i Luka Mavra su u svoja dva sata svirke održali malu školu disca i pop-rocka, izvodeći velike hitove sedamdesetih i osamdesetih godina. Njihova interpretacija glazbene ostavštine velikana poput Georgea Michaela, Bee Geesa i Dire Straits osvojila je srca prisutnih, stvarajući atmosferu u kojoj su brzo nestajale porcije i napici s obližnjih adventskih kućica.

Nakon sjajnog nastupa Jet Set Banda, fokus se sada prebacuje na otok Brač. Večeras stiže Gina & The Gee Gee’s, simpatična Bračanka i njezin bend, koji su već osvojili publiku diljem Hrvatske svojim pozitivnim vibracijama. Iako su trebali nastupiti prošlog Adventa u Zadru, loše vrijeme i nedostatak termina odgodili su njihov dolazak, stvarajući iščekivanje tijekom cijele godine.

Vremenska prognoza za večeras obećava povoljne uvjete za dobru zabavu bez kiše. Gina poziva sve Zadrane i posjetitelje da se pridruže njoj i bendu na koncertu punom energije i glazbenog užitka, zakazanom za 21 sat na blagdanskoj pozornici. Ne propustite priliku za uživanjem u hitovima poput “Pepeo”, “Miris tvoje majice” i mnogih drugih.

POSLJEDNJE DODANO: