SEMAFOR PARTY

[FOTO] Studenti originalnim maskama ispunili Restoran Kampus

Restoran Kampus, poznat kao poprište najzanimljivijih studentskih događaja u Hrvatskoj, sinoć je bio domaćin nečeg posebnog – Semafor partyja pod maskama. Ovaj događaj prvi je puta organiziran u povijesti Sveučilišta u Splitu, koje slavi 50 godina postojanja. Studenti su pokazali svoju kreativnost u odabiru maski, od ovčica, bauštelki i bogatih šeika do neobičnih izbora poput uprljane wc školjke, muhe i LEGO figurica.

Kreativnost u izradi maski nije bila iznenađenje, s obzirom na nagrade koje su bile u igri. Studentski zbor Sveučilišta u Splitu odlučio je nagraditi najbolje maske putovanjem za dvije osobe u jedan od gradova SEA-EU alijanse, među kojima su atraktivne destinacije poput Malte, Španjolske, Italije i Portugala.

Jerko Šarić, predsjednik Studentskog zbora Sveučilišta u Splitu, izrazio je zadovoljstvo odazivom studenata te pohvalio njihovu kreativnost i maske. Nadaju se da će biti više ovakvih događaja u budućnosti. Organizatori ove lijepo večeri bili su Studentski centar u Splitu i Sveučilište u Splitu.

Osim kreativnih maski, ono što je činilo ovaj maskenbal posebnim bio je njegov semaforski karakter. Svaki posjetitelj dobio je boju narukvice na ulazu prema trenutnom ljubavnom statusu. Zelena narukvica označavala je slobodan status, žuta kompliciran status veze, dok je crvena označavala zauzetost. Možda su upravo ovako označeni studenti pronašli partnera za današnje Valentinovo.

Vrhunska zabava bila je osigurana uz Mokarske tamburaše i DJ-a, a među posjetiteljima su bili i studentice poput Patricije Zelić s KTF-a, koja je istaknula da joj je zabava najvažnija, dok je Mihaela s ekonomskog fakulteta izrazila nadu da će možda pronaći svoju srodnu dušu.

Ovaj događaj definitivno će ostati upamćen po svojoj originalnosti i zabavi koju su studenti doživjeli noseći svoje jedinstvene maske.

POSLJEDNJE DODANO: