RIVA U BOJAMA

[FOTO] Splitski karneval završio paljenjem Krnje i nastupom Indire

Uzbudljivi trenuci Splitskog krnjevala ove godine preplavili su ulice grada pod maskama, vraćajući tradiciju iz 1927. godine u život. Bogati program Splitskog krnjevala započeo je danas Dječjim povorkom koja se formirala na dnu Marmontove ulice i marširala Rivom do pozornice predvođena Splitskim mažoretkinjama. Pod nazivom Ljubav pod maskama, ovogodišnji krnjeval trajao je od 2. do 13. veljače.. Na današnjoj najavnoj konferenciji za medije, atmosfera je bila nevjerojatno živahna, predviđajući mnoštvo šarenih događanja i veselih iznenađenja.

Podsjećamo, glavni nositelji ovog slavlja, meštrica Editom Lučić Jelić i meštar Josip Škiljo, obećali su povratak štekata u grad odmah nakon preuzimanja vlasti. Organizatori su najavili veliki spektakl s donatorskim karakterom, s više od tridesetak udruga koje su imale svoje štandove na splitskoj Rivi.

Posebno je bila istaknuta tema ljubavi i zajedništva, a program je bio obogaćen događanjima i za djecu i za odrasle. Ove godine povorka i paljenje krnje održani su ranije kako bi i djeca mogla sudjelovati, dok večernji program popratio je neizostavne nastupe poznatih izvođača Domenice, Indire Forze i grupe Cambi.

U galeriji koju donosimo, možete istražiti svijet šarenih maski, živopisnih kostima i neizmjernog veselja koje je obilježilo ovogodišnji Splitski krnjeval na Rivi.

POSLJEDNJE DODANO: