Cavani: Rezultati su dobri iako ne igram na omiljenoj poziciji

Urugvajac Edinson Cavani kod Laurenta Blanca ne igra klasičnog napadača kao što je igrao u Napoliju već je više na krilu. Iako nije baš najsretniji na toj poziciji, zadovoljan je rezultatima i minutažom…

Kada bi se Cavanija pitalo, vratio bi se na poziciju najisturenijeg napadača, međutim ona je rezervirana za Zlatana Ibrahimovića oko kojeg Paris Saint-Germain gradi igru. Bez obzira što ne igra u samom vrhu napada, Cavani je uspio postići 21 pogodak u 33 nastupa u svim natjecanjima.

– Dosadašnji rezultati potvrđuju kako sve u momčadi dobro funkcionira pa čak i ako ne igram na poziciji koja mi je najdraža i koju sam igrao u Napoliju. U svakom slučaju, najvažnije je da sam na travnjaku.

Na novoj poziciji u momčadi, Cavani ima i dodatne obrambene obaveze, ali ipak, ono što ga najviše zanima su golovi.

– Uvijek sam želio postizati pogotke. Iako želim pomoći momčadi i u obrambenoj fazi, ništa se ne može usporediti s osjećajem kada zabijete gol – dodaje Cavani.

Inače, Cavani se u posljednje vrijeme ponovno sve glasnije spominje po pitanju odlaska iz Pariza, a kao jedna od mogućih destinacija ponovno se javlja Chelsea kojeg mediji spominju u kontekstu dovođenja povećeg broja kvalitetnih napadača.

POSLJEDNJE DODANO: