Ronaldo bez problema izdržao žestoki trening

Cristiano Ronaldo sve je bliže povratku na travnjak i čini se kako bi mogao biti spreman za prvi susret protiv Bayerna u polufinalu Lige prvaka koji je na rasporedu u srijedu u Madridu…

Ronaldo je nakon pobjede u finalu Kupa kralja protiv Barcelone u kojoj nije sudjelovao izjavio kako se nada da će biti spreman za prvi susret polufinala Lige prvaka protiv Bavaraca i čini sve da se nađe na travnjaku.

Madridski Real je putem svoje službene stranice potvrdio kako je Ronaldo odradio žestoki trening bez ikakvih problema, a osim njega, trenirali su i Sergio Ramos i Marcelo.

– Cristiano Ronaldo i Sergio Ramos, dok je ostatak momčadi imao slobodan dan, odradili su intenzivan trening u Ciudad Real Madrid centru. Portugalac je trenirao intenzivno s loptom i bez nje, a u treningu su sudjelovali i Marcelo i Casemiro. Sergio Ramos i Casemiro radili su na fizičkoj pripremljenosti, a Ramos je ujedno odradio i dio treninga s loptom. Marcelo je također bio na travnjaku dok su teretanu koristili Pepe i Arbeloa – izvijestili su Madriđani.

POSLJEDNJE DODANO: