VOZILA GOTOVO 170 KM/H

Dubrovački medij objavio: Ovo je vozačica BMW-a koja je skrivila nesreću s dvoje mrtvih

Hrvatsku je prije nekoliko dana potresla tragedija, kada je na području Ratca 29-godišnja Albanka nepropisno pretjecala vozilo ispred sebe i frontalno se sudarila s vozilom u kojem je bilo dvoje mladih, brat i sestra Stjepan i Katarina Đerek.

Dvoje mladih je smrtno stradalo.

Klevisa Ymeri vozila je BMW terenac i zadobila lakše tjelesne ozlijede, zbog čega je prebačena na odjel abdominalne kirurgije u Općoj bolnici Dubrovnik. Prema neslužbenim informacijama, vozila je gotovo 170 km/h.

Općinsko državno odvjetništvo je 12. travnja 2024. predložilo sucu istrage Županijskog suda u Dubrovniku određivanje istražnog zatvora. Sudac istrage je prihvatio navedeni prijedlog i odredio istražni zatvor za Ymeri.

Radilo se o potpuno neopreznom vršenju radnje pretjecanja u prometu i izazivanja prometne nesreće u kojoj su dvije mlade osobe smrtno stradale, čime je vozačica pokazala nepažnju i bezobzirnost u vožnji. Istražni zatvor je određen na 30 dana, komentirao je ovaj slučaj sudac istrage i glasnogovornik Županijskog suda u Dubrovniku Pero Miloglav za portal Dubrovnik INsider.

Viktor Đerek, brat Stjepana i Katarine kaže kako su uz majku Draganu uvijek bili “stol s četiri noge”. Složni i uvijek zajedno.

Obitelj im se prepolovila u jednom trenutku.

Ne želimo da tragedija naše obitelji bude uzaludna, trebamo pomoć javnosti da osvijestimo problem, stalno se isto događa na našim cestama. Moj brat i sestra nisu jedini koji su stradali, ali neka budu zadnji, kazao je Viktor za Dubrovnik INsider.

Ymeri ni itko od njezine obitelji nije kontaktirao obitelj Đerek kako bi izrazili sućut ili kajanje.

Prema pisanju albanskih medija, 14. ožujka 2022. Ymeri je s prijateljima uz zvučnike i vatromet prošla blizu zatvora u talijanskom Trentu kako bi posjetili prijatelja koji je bio zatvoren, pa su sve to dokumentirali na društvenim mrežama.

– Htjeli smo mu pokazati da smo unatoč svemu uz njega. Ideja je bila moja i njegovog brata. Pobjegli smo jer nismo znali je li to legalno. To je zatvor s najvećom sigurnošću i takve buke mogu prouzročiti probleme. Zato smo i pobjegli.

Snimka je popraćena pjesmom Lumi B i Ledri Vula “Krejt shok e mi” ili u prijevodu “Apsolutno moj prijatelj”,.

Dubrovnik INsider ističe kako Ymeri ima profile na nizu društvenih mreža, gdje se fotografira i snima te daje savjete vezane uz šminku. Na TikToku je imala 33.000 pratitelja, a na Instagramu gotovo 14.000, ali profili su joj trenutno ugašeni. 

POSLJEDNJE DODANO: