SPEKTAKL NA RIVI

Dubioza Kolektiv stiže u Split za doček Nove 2025. godine!

Pripremite se, Splićani, jer će Nova godina 2025. započeti u velikom stilu! Nakon dugog iščekivanja, službeno je potvrđeno da će ekipa koja je osvojila cijelu regiju svojim energičnim nastupima i snažnim porukama, Dubioza Kolektiv, održati koncert na rivi u Splitu!

Od ideje za lansiranje BOSA-e pa do današnjeg dana, Dubioza Kolektiv uspjela je postati ne samo glazbena već i kulturna ikona koju s ponosom prepoznaje čitav svijet. Njihove pjesme odražavaju duh vremena i duboko zadiru u srž društva, što je rezultiralo masovnom podrškom i oduševljenjem publike diljem regije.

Očekuje se da će Rivom prostrujati nevjerojatna energija jer će Dubioza Kolektiv u punom sastavu pružiti nezaboravan doček Nove godine. Svi ljubitelji njihovih stihova bit će pozvani da se pridruže ovom spektaklu, a očekuje se da će se Riva pretvoriti u pravu glazbenu arenu koja će biti premalena za sve koji žele uživo doživjeti ovaj neponovljivi koncert.

Stihovi poput “Znam, da ne može, al´ može li da može, bilo bi dobro, ako ikako bi moglo, ma, znam, ne može, al´ može li da može, al´ sve se može kad se male ruke slože…” već su postali himna generacija, a sada će se moći pjevati uživo, zajedno s Dubiozom, na dočeku Nove godine u Splitu.

POSLJEDNJE DODANO: