U PONUDI JE 130 VOZILA

Država na javnoj dražbi opet prodaje službene automobile: Cijene se kreću već od 100 eura

Opet je došlo vrijeme kada se država se rješava starih službenih vozila na javnoj dražbi. Ovaj puta radi se većinom i vozilima Hrvatske pošte i policije, prenosi N1.

Javna dražba će se održati 2.ožujka 2024. na lokaciji Velikopoljska 15a, 10010 Zagreb skladište vozila Cepelin s početkom u 09,00 sati

Sva vozila mogu se pregledati dan ranije, 1.ožujka 2024. od 09.00 do 13.00 sati, na lokaciji Velikopoljska 15a, 10010 Zagreb.

Pravo prisustvovanja i sudjelovanja imaju sve osobe uz obvezu uplate jamčevine u iznosu od 10 posto početne cijene za svako vozilo, odnosno minimalno 100 eura.

Prema pravilima tijekom javne dražbe početne cijene mogu se podizati za minimalni iznos od 50 eura, dok neka od vozila kreću cijenom već od 100 eura. Ukoliko izlicitirana cijena dostigne više od dvostruke vrijednosti početne cijene, osoba koja je izlicitirala na licu mjesta plaća 10 posto (od izlicitirane cijene) dodatne jamčevine. Osoba koja izlicitira određeno vozilo dužna je u roku 3 radna dana uplatiti izlicitirani iznos.

U ponudi je 130 vozila, raznih državnih tvrtki i ministarstava.

Napominje se kako su vozila neispitana, moguće neispravna ili nekompletna, te prodavatelj ne jamči za ispravnost kilometraže na vozilima, a prodaja vozila se provodi po načelu “VIĐENO-KUPLJENO“ što isključuje mogućnost naknadnog ulaganja prigovora po bilo kojoj osnovi.

Sva vozila, kao i detaljne informacije o licitaciji možete pronaći OVDJE.

POSLJEDNJE DODANO: