UZNEMIRUJUĆI SADRŽAJ

Društvenim mrežama širi se snimka krvavog napada u Kaštelima, muškarac je propucan triput!

Društvenim mrežama širi se snimka krvavog napada muškarca u Bihačkoj ulici u Kaštel Štafiliću. Krvoproliće se dogodilo nešto prije 20 sati, a posljedica pomahnitalog pohoda muške osobe dvije su osobe koje su prevezene u splitsku bolnicu.

Na snimci, koju zbog uznemirujućeg sadržaja nećemo javno objaviti, vidi se propucani muškarac u sjedećem položaju kojega pridržava drugi muškarac. U jednom trenutku sleđa mu dolazi muška osoba koja ga sjekirom udara po glavi. Sreća u nesreći je bila što je ozlijeđeni muškarac bio toliko pribran da je uspio spriječiti napadača u daljnjem naumu. U istom trenu priskočili su prolaznici i susjedi koji su napadača zadržali do dolaska policije.

Zaprimljene su dvije muške osobe. Prvi pacijent (1978.) zadobio je tri prostrijelne rane u području abdomena, lijeve natkoljenice i desne nadlaktice. U ovom trenutku je u tijelu hitan operativni zahvat nakon kojeg će se moći procijeniti težina ozljeda. Drugi pacijent (1978.) zadobio je ranu u području glave. Medicinska obrada je u tijeku – kažu nam navečer u ponedjeljak iz splitske bolnice.

Kako doznajemo, muškarac koji je propucan je dugogodišnji član Hrvatske gorske službe spašavanja Kruno B.

Kriminalističko istraživanje je u tijeku, a muškarac je na ispitivanju.

Uskrs ove godine ostat će upamćen po tragičnim događajima – počelo je mučenjem životinja, nastavilo se snimkom maltretiranja vršnjakinja pa sve do ovog događaja.

POSLJEDNJE DODANO: