DALMATINSKA DOMINACIJA

Dječaci U-11 postali uvjerljivi prvaci Dalmacije

Pod vodstvom trenera Duje Kaliterne, dječaci U-11 (rođeni 2013. i mlađi) demonstrirali su svoj sportski talent osvajanjem prvog mjesta na poluzavršnici prvenstva Hrvatske – regija jug te su time izborili svoje mjesto na završnici. Njihov put do pobjede bio je impresivan, svladavši protivnike s uvjerljivim rezultatima: Alkar s 90:11, ŠK Dražen Petrović sa 71:18, Dubrovnik s 49:31, te u finalu Zadar sa 67:33.

Sastav prvaka Dalmacije činili su: Frano Vidović, Ivan Bartulović, Jakov Jerčić, Ante Slišković, Massimo Maher, Luka Ivan Šetka, Ante Ercegovac, Duje Katalinić, Nikola Radoičić, Jadran Kovačević, Jeronim Krnjaca, Luka Šerić, Viktor Vuković i Andro Jakić.

U drugim kategorijama također su zabilježeni zapaženi rezultati. Kadeti Luke Škeve u Jedinstvenoj ligi u Zagrebu pokazali su svoju snagu pobjedom nad Cedevita Junior rezultatom 73:66, dok su juniori u ligi Dalmacije završili natjecanje kao drugoplasirani s dvije pobjede protiv Šibenke (66:88 i 79:60), plasiravši se tako na poluzavršnicu prvenstva Hrvatske.

U Županijskoj ligi mlađih kadeta, zabilježeni su sljedeći rezultati: u međusobnom dvoboju Split 1 je nadmašio Split 2 sa 60:51, dok je Split 2 u zaostalom kolu pobijedio Trogir s rezultatom 83:48.

Ovaj uspješan niz rezultata potvrđuje kontinuiranu predanost i talent mladih sportaša Dalmacije, što predstavlja svijetlu budućnost hrvatskog sportskog svijeta.

POSLJEDNJE DODANO: