Potop u Zmijavcima: Imotski protiv Croatije slavio sa 7:2!

Sa nevjerojatnih 7:2, teniskim žargonom tie-brakeom, završio je trećeligaški sraz Croatije i Imotskog u Zmijavcima gdje je domaćin doživio nezapamćeni potop. Junak dvoboja bio je Miroslav Krištić koji je zabio hat-trick. 

Pred oko petstotinjak gledatelja, izabranici Gorana Šušnjare poveli su već nakon šest minuta igre golom Mislava Karoglana da bi stvari na početak u 31. minuti vratio Ćapin. Tek tada Imoćani ubacuju u brzinu više i do 50. minute zabijaju čak tri pogotka (jedan je bio djelo kapetana Mislava Karoglana dok je dva zabio Krištić). U 58. minuti tračak nade momčadi iz Zmijavaca donio je svojim drugim pogotkom na utakmici Ćapin realiziravši najstrožu kaznu, no to je sve bilo što su do kraja napravili domaći. 

Krenuo je “crni vlak”; dvije minute kasnije Krištić je postigao svoj treći gol na utakmici, potom je mrežu Gudelja zatresao Perković-Šantar da bi konačnih 7:2 u posljednjoj minuti utakmice postavio Todorić koji je ušao s klupe. 

Više no uvjerljivom predstavom u Zmijavcima Imoćani su osigurali povratak na čelo prvenstvene ljestvice uz tri boda više od drugoplasiranog Šibenika.

SASTAVI:
CROATIA: Gudelj, Prlić, Mrkonjić, Karoglan G., Glavina, Todorić (od 61. A.Kristić), Znaor (od 54. A.Karoglan), Šuto M., Ćapin, Šabić (od 46. Marijan Karoglan), Šuto P.
Klupa: Piplica, Aničić, Tolić J., Tonković,

IMOTSKI: Duka, Farić, Majstorović, Karoglan Mislav (od 63. Perković-Šantar), Mrkonjić, Krištić (od 73.Begić), Brkan (od 52. Todorić I.), Pandžić, Serdarušić A., Brnadić, Tolić M.
Klupa:  Bašić, Aračić 

Kompletni rezultati 27. kola Treće HNL Jug
Subota
Kamen – Šibenik 1.2
Junak – Zagora 1:0 
Konavljanin – Zmaj (M) 2:1 
Neretvanac – Neretva 2:1 
Zmaj (B) – Mosor 2:0 
Val – GOŠK 0:0 
Omiš – Hrvace 1:0 

Ponedjeljak
Croatia – Imotski 2:7
Primorac – Jadran (KS) 3:1

POSLJEDNJE DODANO: