PREGLED URBANE INOVACIJE

Dani projekata Grada Splita

U periodu od 2. do 9. ožujka 2024. godine, Marmontova ulica postaje središte gradskih inovacija dok Grad Split organizira “Dane projekata grada Splita”. Ova izložba predstavlja raznolike projekte koje su realizirale gradske službe i tvrtke te se nalaze u različitim fazama dovršenosti.

Ova inicijativa nudi uvid u širok spektar projekata koji oblikuju urbanu pejzažu Splita. Od infrastrukturnih inovacija do kulturnih projekata, posjetitelji će imati priliku upoznati se s najnovijim razvojima koji oblikuju gradsku zajednicu.

Nakon završetka glavne izložbe 9. ožujka, dio projekata bit će premješten u atrij Gradske uprave gdje će biti dostupni za razgledanje do 16. ožujka 2024. godine. Ova prilika omogućuje građanima da dalje istraže inovacije koje su u tijeku te da dobiju dublji uvid u njihov utjecaj na budućnost grada.

“Dani projekata grada Splita” predstavljaju ne samo priliku za javnost da se upozna s projektima, već i platformu za dijalog i razmjenu ideja o budućnosti grada. Očekuje se da će ova inicijativa potaknuti angažman građana i potaknuti daljnju suradnju između lokalnih vlasti, tvrtki i zajednice u ostvarivanju vizije za napredak Splita.

POSLJEDNJE DODANO: