VREMENSKA PROGNOZA

Danas pretežno sunčano vrijeme u Dalmaciji

Pretežno sunčano, uglavnom u Istri lokalno s umjerenom naoblakom. Ujutro u unutrašnjosti većinom slab mraz, a moguća je lokalno i magla. Vjetar na kopnu slab. Na moru će umjerena do jaka bura slabjeti te sredinom dana okrenuti na sjeverozapadni i jugozapadni vjetar. Najviša dnevna temperatura između 13 i 18 °C, stoji u izvješću Državnog hidrometeorološkog zavoda (DHMZ).

Vremenska prognoza za Jadran za prvih 12 sati: Bura 12-22, na krajnjem jugu Jadrana do 28 čvorova, jutros će oslabiti i zatim okrenuti na sjeverozapadni vjetar 4-14, na južnom i dijelu srednjeg Jadrana do 18, na krajnjem jugu do 24 čvora. More 2-3, na otvorenom ponegdje 4, na sjevernom i dijelu srednjeg Jadrana će se smirivati na 1-2. Vidljivost 20 km, još je jutros na krajnjem sjeveru moguće oko 4 km zbog sumaglice. Pretežno vedro.

Vremenska prognoza za sljedećih 12 sati: Slab, u početku na južnom i dijelu srednjeg Jadrana umjeren sjeverozapadni vjetar. More u smirivanju na malo, na južnom Jadranu samo ponegdje umjereno valovito.

POSLJEDNJE DODANO: