NAKON SNIMKE

Ćipo Mlinarić žestoko po Plenkoviću: “Pokazao je svoje jugoslavensko lice, Pupovac je za njega dijamant”

Nakon što je tjednik Nacional objavio snimku sa zatvorenog sastanka HDZ-a u kojem Andrej Plenković žestoko proziva čelnika stranke Domovinskog pokreta i ostale aktere članke, odlučili su reagirati.

Iz X. izborne jedinice nositelj liste Stipe Mlinarić poslao je poruku za Andreja Plenkovića i referirao se na njegove riječi:

– Ovo što je Plenković izjavio to jedino može izjaviti briselski ćato koji je sada pokazao  svoje pravo lice za koje ja već četiri godine govorim, ali nisam htio reći u lice da ne bude ispod pojasa. Pokazao je svoje jugoslavensko lice. Govoriti za ljude s naših lista, dragovoljce Domovinskog rata koji su branili ovu državu da su zli je retorika 90-ih iz Srbije. On je umiveni Briselac, a u dubini duše zapravo Jugoslaven. Za njega je Milorad Pupovac jednom rekao da je suho zlato, a ja sad kažem da je Pupovac za njega dijamant i to brušeni. Sada su razotkriveni i vidi se sve tko će s kim koalirati. Pokušavaju nas utrpati s ljevicom što je notorna glupost. Izreći da je glas za DP glas za ljevicu, garantiram da to nije tako i nikada neće biti. Glas za DP je glas za poštenu, čvrstu i Hrvatsku bez korupcije..

Dodao je:

– Nemojte dati glas HDZ-u jer s tim dajete glas SDSS-u koji su bliži s njima nego Domovinski pokret. Mi se prodati za fotelje nećemo, svi znaju naš program kojeg smo predstavili i preko toga ne idemo.

– Okrenite palac briselskom jugoslavenskom Plenkoviću, zaključio je Ćipe.

POSLJEDNJE DODANO: