'SRAMITE SE'

Ćipe poručio Berošu i Plenković: “Bolnice opremate na humanitarnom koncertu, a iz proračuna tiskate Novosti!”

Stipo Mlinarić Ćipe opet se oglasio na služenoj Facebook stranici Domovinskog pokreta splitsko-dalmatinske županije. Ovaj put je prozvao HDZ, točnije Vilija Beroša.

Njegovu objavu prenosimo u cijelosti:

Jučer je na Gripama održan hvale vrijedan humanitarni koncert na kojem su nastupili brojni domaći glazbenici. Glazbeno-sportska udruga Humane zvijezde Splita odradila je vrhunski posao i prikupila donacije za opremanje Klinike za dječje bolesti KBC-a Split.

Međutim, tu završava pozitivna priča. Ovaj koncert do kraja je ogolio hrvatsko zdravstvo kojim upravljaju superheroj Vili Beroš i Andrej Plenković. Kakvo je to društvo, kakva je to država i vlada kada se bolnice opremaju na humanitarnim koncertima i telefonskim akcijama? I to još dječja klinika.

Novca očito u ovoj državi ima za sve. Tako financiramo razne jalove programe nevladinih udruga, financiramo gradnju srpskih kulturnih centara i izdavanje Novosti. Financiramo nove vozne parkove vlade, kupnju nepotrebnih softvera i geodetsko snimanje kulturnih spomenika u Zagrebu koji su već snimljeni. Dajemo poticaje za stoku koje nema, za usjeve koji nisu zasijani…

Međutim, kada treba za spremnik kisika na dječjoj klinici onda radimo humanitarni koncert. Sramite se. Nismo mi ginuli da bi vi vodili državu.

POSLJEDNJE DODANO: