ISPISNICA OD ŠEFA

Centrova Ana Dorotić Čaljkušić podnijela ostavku u splitskom Gradsku vijeću i izašla iz stranke!

Vijećnica Centra u splitskom Gradskom vijeću Ana Dorotić Čaljkušić napustila je stranku i podnijela ostavku na poziciji u lokalnom Parlamentu gdje je bila zamjena za Nataliju Tafra Bazina. Dorotić Čaljkušić nije bila prihvatljiva odluka s prošle sjednice. Jedna od točaka bila je promjena sistematizacije pa je tako novim ustrojstvom, naime, “izbrisan” resor gradske imovine kojeg je vodila smijenjena pročelnica Maja Đerek. Puljak ga je rascjepkao na dva dijela. Umjesto Upravnog odjela za gradsku imovinu sada postoji Upravni odjel za imovinsko pravne poslove i izgradnju, te još jedan, za stanovanje i poslovne prostore. Služba za urbanizam i izgradnju nosi samo naziv “urbanizam”.

Baš je Dorotić Čaljkušić iz vijećnice izašla prije glasovanja o toj točki, ali Puljkova većina nije dovedena u pitanje jer s kontra strane, među oporbenima, nije bilo nezavisnog na listi HDZ-a Zorana Đogaša.

Zanimljivo, Dorotić Čaljkušić bila je među najvjernijim suradnicima gradonačelnika Splita Ivice Puljka pa je tako na Dan žena vodila i tribinu koju je organizirala stranka, a svega četiri dana kasnije od šefa je dobila “ispisnicu”.

POSLJEDNJE DODANO: