REPREZENTATIVNE OBAVEZE

Čak devet igrača Hajduka neće biti na raspolaganju treneru Karoglanu

Devetorica igrača Hajdukove prve momčadi sudjelovat će u akcijama svojih nacionalnih selekcija tijekom predstojeće reprezentativne pauze, prenosi Hajduk.hr.

Ivan Perišić, jedan od ključnih igrača Hajdukove postave, pozvan je za reprezentaciju Hrvatske koja će sudjelovati na ACUD Cupu u Kairu. Zlatko Dalić, izbornik hrvatske vrste, povjerio je Perišiću ulogu u ključnim susretima protiv Tunisa, zakazanih za 22. ožujka. U drugom polufinalu očekuje se izazov protiv Egipta ili Novog Zelanda, dok će se za treće mjesto ili finale boriti 25. i 26. ožujka.

Niko Sigur i Dominik Prpić imaju priliku zasjati u dresu U-21 reprezentacije Hrvatske. Mladi talenti će se suočiti s izazovom kvalifikacijskih susreta za Europsko prvenstvo protiv Andore i Portugala, planiranih za 21. i 26. ožujka.

Roko Brajković i Borna Buljan pridružuju se Hrvatskoj U-19 reprezentaciji u Elitnom kolu kvalifikacija za EP. Njihov zadatak bit će borba protiv Rumunjske, Turske i Njemačke.

Noa Skoko dobio je poziv u U-18 reprezentaciju koja će sudjelovati na prijateljskom turniru u Poreču, gdje će odigrati tri utakmice.

Ismael Diallo će predstavljati reprezentaciju Obale Bjelokosti u dva prijateljska susreta, prvo protiv Benina 23. ožujka, a zatim protiv Urugvaja tri dana kasnije.

Aleksandar Trajkovski dobio je poziv izbornika reprezentacije Sjeverne Makedonije za dva prijateljska susreta. Sjeverna Makedonija će se suočiti s Moldavijom 22. ožujka te s Crnom Gorom tri dana kasnije.

Laszlo Kleinheisler predstavljat će Mađarsku u prijateljskim utakmicama protiv Turske i Kosova, zakazanim za 22. i 26. ožujka.

POSLJEDNJE DODANO: