VAR PROBLEMI OKO HAJDUKA

Bruno Marić u srijedu će na konferenciji rasvijetliti sudačke vratolomije iz Varaždina

Hrvatski nogometni savez (HNS) poslao je priopćenje u vezi s nedavno objavljenim audio snimkama komunikacije između VAR sobe i glavnog suca na utakmici između Varaždina i Hajduka.

Savez navodi da je promptno reagirao na ovu situaciju te je odmah zatražio očitovanje Komisije nogometnih sudaca, koja djeluje kao neovisno tijelo unutar HNS-a.

Njihovo priopćenje donosimo u nastavku:

– Hrvatski nogometni savez upoznat je s objavom audio snimki komunikacije između VAR sobe i glavnog suca na utakmici Varaždin – Hajduk te je odmah zatražio očitovanje Komisije nogometnih sudaca kao neovisnog tijela HNS-a.

Savez će također podnijeti prijavu nadležnim državnim tijelima od kojih očekujemo da istraže te utvrde tko je, kako i zbog čega navedene snimke neovlašteno skinuo, zlonamjerno obradio i dostavio medijima.

Nakon dobivenog očitovanja te povratne informacije od nadležnih tijela, Savez će o zaključcima obavijestiti zainteresiranu javnost.

Također, pozivamo vas na konferenciju za medije na kojoj će ispred Komisije nogometnih sudaca HNS-a govoriti predsjednik Komisije Bruno Marić. Konferencija za medije bit će održana u srijedu 28. veljače u 11:00 sati u dvorani Mimoza hotela DoubleTree by Hilton u Zagrebu (Ulica grada Vukovara 269a, 2. kat).

POSLJEDNJE DODANO: