KRITIKA POSTUPKA

Bojan Ivošević pozdravlja smjenu načelnika Druge policijske postaje

Splitski dogradonačelnik Bojan Ivošević iznio je putem Facebooka svoje nezadovoljstvo zbog puštanja Ante Balova, ističući da su slučaj Sirobuja i slučaj Glagoljaška imaju zajednički nazivnik a to je upravo gospodin Ante Balova. Dodao je da bi se ocjena takvog postupka moglo shvatiti kao vrijeđanje službene osobe, te da će radije cijeli slučaj okarakterizirati kao “nešto neprihvatljivo”.

Slučaj Sirobuja i slučaj Glagoljaška imaju zajednički nazivnik. Gospodina Antu Balova. Rekao bi da puštanje onakve osobe, s onakvim dosjeom, bez predaje pritvorskom nadzorniku nije normalno, al tad bi ponovo zaradio prekršajni nalog za vrijeđanje službene osobe, stoga ću to radije okarakterizirati kao nešto neprihvatljivo.

Ivošević je istaknuo da se nada kako će budući načelnik Druge policijske postaje biti više fokusiran na zaštitu javnog dobra te manje sklon ugađanju izvođačima nelegalnih radova kako bi suradnja institucija bila na zadovoljavajućoj razini.

Pozdravljam smjenu načelnika i nadam se da će budući načelnik II. PP biti više orijentiran zaštiti javnog dobra, a manje ugađanju izvođačima nelegalnih radova kako bi suradnja naših institucija bila na zadovoljavajućoj razini.

Ova izjava dolazi nakon nedavne smjene načelnika Druge policijske postaje zbog propusta u slučaju Sirobuja, a implicira nezadovoljstvo radom prethodne uprave te nadu u poboljšanje situacije pod novim vodstvom.

;

POSLJEDNJE DODANO: