BIVŠI KOLEGE

Barbir: “Nisam postao saborski zastupnik!”, Pilko mu odgovara: “Žeton, Juda, Loser…”

Nezavisni splitski gradski vijećnik koji se natjecao za saborski mandat na listi Rijeka pravde, Damir Barbir putem Facebooka je poručio kako ipak nije postao saborski zastunik.

– Želim izraziti zahvalnost svima koji su prepoznali moje kvalitete i podržali me preferencijskim glasom za mjesto saborskog zastupnika. Broj preferencijskih glasova koje sam dobio iznosi 1915, što predstavlja iznimnu podršku, posebno s obzirom na to da sam prvi put bio kandidat na parlamentarnim izborima i nisam iza sebe imao podršku stranke / partije.

Kao jedini nestranački kandidat na listi Rijeke pravde i usprkos brojnim opstrukcijama od strane splitskog SDP-a, ostvario sam zapažen rezultat.

Hvala Vam na povjerenju.

Na sve to oglasio se i splitski SDP-ovac Karlo Pilko.

– ŽETON, JUDA, LOSER…

Žeton Barbir, koji je izdao stranku kako bi se ugurao u Sabor završio je svoj politički put još jednim porazom.

Sav novac svijeta ne može ti pomoći da bi se oprao pred ljudima. Ukrao si i koristio bazu članova SDP-a što je kazneno djelo i kršenje GDPR-a.

Baš ćemo sa zanimanjem čekati financijsko izvješće koje će Centar podnijeti DIP-u da vidimo jesu li točne priče da je na crno platio call centar, na crno platio letke, na crno platio PR…

POSLJEDNJE DODANO: