KONCERTNA TURNEJA

Bajaga i Instruktori slavit će i u Rijeci 

Bajaga i Instruktori nastavljaju proslavu svoje 40-godišnjice postojanja grandioznom koncertnom turnejom naziva “Samo nam je ljubav potrebna”. Nakon rasprodanih koncerata u Zagrebu i Splitu, legendarni bend stiže i u Rijeku. Koncert će se održati 20. prosinca u Dvorani mladost.

Ovo će biti iznimna prilika za sve fanove da uživaju u cjelokupnom opusu benda, od starih hitova poput “Tišina”, “Ti se ljubiš (na tako dobar način)” i “Sa druge strane jastuka”, do najnovijih singlova. Očekuje se da će se na koncertu proslaviti četiri desetljeća postojanja benda kroz nezaboravnu glazbenu poslasticu.

Momčilo Bajagić – Bajaga, kultni pjevač, gitarist i autor, ostavio je neizbrisiv trag u srcima mnogih generacija obožavatelja svojim nevjerojatnim talentom. Sa 13 studijskih albuma iza sebe, njihove pjesme i danas odzvanjaju svježinom i autentičnošću. Bajaga je autor preko 170 pjesama koje su obilježile ne samo njegov bend, već i glazbenu scenu regije.

Koncertna turneja obuhvaća čak 40 koncerata diljem regije, nudeći fanovima priliku da se prisjete nezaboravnih trenutaka uz glazbu koja je definirala generacije. Ulaznice za koncert u Dvorani mladosti u Rijeci mogu se nabaviti putem eventim.hr. Očekuje se da će ovaj događaj biti nezaboravan doživljaj za sve ljubitelje glazbe.

POSLJEDNJE DODANO: