SJAJNE VIJESTI

Baby Lasagna skočio na eurovizijskim kladionicama nakon druge probe

Nakon dinamične i uzbudljive druge probe na Euroviziji, hrvatski predstavnik Baby Lasagna, po pravom imenu Marko Purišić, iznova je zasjao među favoritima za osvajanje prestižnog natjecanja. Održana u srijedu poslijepodne, druga proba na eurovizijskoj pozornici nije samo otkrila Markovu nevjerojatnu energiju na sceni, već je i oduševila publiku dijelom njegove koreografije.

Prema trenutnim informacijama eurovizijskih kladionica, Marko je sada zauzeo drugo mjesto s impresivnih 20 posto šansi za pobjedu, što predstavlja rast od tri posto u odnosu na prvu probu. Unatoč snažnoj konkurenciji, švicarski predstavnik Nemo i dalje drži vodeću poziciju s visokih 23 posto šansi za pobjedu, konzistentno već nekoliko tjedana.

Put Baby Lasagne na Euroviziji nije bio lak. Nakon prvotne euforije nakon pobjede na Dori, Marko je nakratko izgubio svoj položaj na vrhu kladionica. Međutim, njegova sjajna izvedba na drugoj probi nagovješćuje moguću promjenu u percepciji nakon samog nastupa.

Osim Baby Lasagne i Nema, na trećem mjestu kladionica i dalje se nalazi Talijanka Angelina Mango s 13 posto šansi za pobjedu, dok su Nizozemska i Ukrajina na četvrtom i petom mjestu s 9 odnosno 8 posto šansi.

Eurovizijski spektakl uključuje dvije uzbudljive polufinalne večeri i spektakularnu finalnu emisiju, a hrvatski predstavnik treba nastupiti u utorak u prvoj polufinalnoj večeri. S napetim iščekivanjem, obožavatelji i kladioničari diljem Europe prate svaki korak ovih natjecatelja dok se bliži konačna odluka. Uzbuđenje i očekivanja rastu kako se datum finala približava, a svi se pitaju tko će na kraju zasjati na vrhu Eurovizije 2024.

POSLJEDNJE DODANO: