LJUBAV PREMA HAJDUKU

Ante Baraba pješice do Poljuda za dobrodošlicu Perišiću. Cilj je bio doći do danas – i bome je uspio!

U srijedu rano ujutro, 62-godišnji Ante Baraba, dugogodišnji strastveni navijač Hajduka, započeo je nevjerojatno putovanje pješice od Paljuva do Poljuda.

Njegov cilj? Izraziti podršku i dobrodošlicu Ivanu Perišiću, koji se nedavno vratio u redove Hajduka te stići na današnju utakmicu između Hajduka i Rijeke. I, možemo reći, Ante je uspio!

Antina odluka da krene na putovanje od 150 kilometara ne samo da svjedoči o njegovoj strasti prema klubu, već i o dubokom poštovanju prema Perišiću i njegovom povratku u omiljeni klub. Ante nam je otkrio kako je ipak bilo manjih porblema na putu, stradala mu je lijeva noga no dva momka iz Solina su mi pomogla, kao bi uspješno danas došao u Split.

Odmorit ću se prije utakmice, ja svako malo moram odmorit jer mi je stradala lijeva noga, nosio sam štap zbog desne radi bolesti, ali zbog nizbrdica dogodila se situacija da je stradala i druga.
Iako je desila mala falinga to vam je kao manjak ulja ništa to nije. Moram pohvaliti dva dečkića od 13 godina Lovre i Toni koji igraju u Solinu, oni su prvi priskočili meni upomoć u Kaštel Starom i dozvali su radnike splitskih cesta koji su našli steznik i uz to pronašli su mi masera u Kaštel Gomilici.

Na kraju njegovoj puta na samom finishu čekali su ga najmiliji koji će skupa s njim danas popodne pogledati Hajduka na splitskom Poljudu.

Lako za noge, lako za bilo što ja sam svoje obećanje hvala Bogu ispunio. Teško je bilo, ali imao sam veliku podršku na svakom metru i kilometru. Što sam bliže Poljudu tlak raste, puls raste, uzbuđenje je tu. Ponio sam tlakomjer da imam kontrolu situacije, ali drži te sreća, meni je lako ja idem na Hajduk.Na samom kraju čekali su me moja supruga Višnja, bratić i brat koji je došao iz Milana za podršku i svi idemo pogledat Hajduka.

Imamo fotografiju njegovog dolaska u Split!

POSLJEDNJE DODANO: