OD ISTOKA DO ZAPADA

Aleksandra Prijović u Zadru održala 40. koncert turneje: “I dalje mislim da je ovo san…”

Regionalna zvijezda Aleksandra Prijović održala je u petak navečer 40. po redu rasprodani koncert u sklopu turneje “Od istoka do zapada” i to u prepunoj dvorani Krešimir Ćosić u Zadru.

Koncert je to za kojeg su ulaznice planule tjednima unaprijed, a Aleksandra je još jednom dokazala status omiljene pjevačice. Redala je hitove “Za nas kasno je”, “Testament”, “Ja sam odlično”, “Totalna anestezija” i niz drugih.

-Pjevam po prvi puta u Zadru, hvala od srca što ste večeras ovdje.

Ovo je najljepši osjećaj na svijetu, kada radiš ono u čemu uživaš, a ljudi to vole. Hvala što pjevate sa mnom uglas i činite me najsretnijom na svijetu. Pamtit ću ovu turneju zauvijek i velika je stvar za mene da mi je ovo 40. koncert u regiji – izjavila je Aleksandra.

Prijović je od prosinca prošle godine pa do danas održala ukupno 17 rasprodanih koncerata diljem Hrvatske, uključujući pet rasprodanih Arena Zagreb i jednako toliko koncerata u dvorani Gradski vrt u Osijeku. Zatim je tri večeri za redom pjevala u Rijeci, a onda i u Varaždinu, da bi sve zaokružila spektakularnom noći pred Dalmatinkama i Dalmatincima u Zadru.

-Gledala sam ranije legende poput Lepe Brene i Zdravka Ćolića koji su nizali uspjehe i ovo što sam ja napravila je neusporedivo s onime što su oni sve ostvarili, ali ja zaista i dalje imam osjećaj da sanjam sve ovo, hvala vam za sve – emotivno je bila Aleksandra.

Atmosferu je dodatno užarila kad je na pozornicu izvela gosta iznenađenja, popularnog repera Nuccija. Zajedno su otpjevali njegov hit “Đerdan”.

-Kad sam prvi put upoznao Aleksandru osjećao sam se kao da ju znam 10 godina. Prvi doživljaj nije bio pogrešan. Ona je najbolja i nije čudo što joj se sve ovo događa – izjavio je Nucci.

Radujem se svakom tvom uspjehu i uvijek volim reći da mi je drago kad se moje kolege odazovu da mi budu gosti. Nije ti bio kratak put do Zadra i hvala od srca što si tu – rekla je Aleksandra dragom joj kolegi.

A onda je uslijedilo i iznenađenje za samu Aleksandru. Spontano je na pozornicu izašao njezin dragi prijatelj i kolega Aleksandar Cvetković, frontmen Tropico benda, s kojim je otpjevala njihovu pjesmu “Zauvek tvoj”.

-Nisam znala da je Sale večeras došao na koncert. Hvala ti puno što si s nama. Ugodno si me iznenadio i sretna sam što si mi prijatelj – poručila je Aleksandra.

Zadrankama i Zadranima je Prijović izvela i uspješnicu od Lepe Brene “Hajde da se volimo”, a legendarnoj glazbenici je poslala pozdrave iz Dalmacije.

-Jednom prilikom sam joj rekla da sam sretna što živim u njezinom vremenu. Drago mi je što će u Zagrebu napraviti koncerte na kojima ću rado prisustvovati, a vjerujem da će i ostatku regije pokazati spektakl kakvog samo ona zna napraviti – kazala je Aleksandra.

Na pozornici su joj se pridružili i najvjerniji fanovi koji su je pratili po turneji diljem Hrvatske. Nakon trosatnog spektakla s vrhunskom produkcijom i plesačima, Aleksandra Prijović se zahvalila neumornim obožavateljima koji su s njom pjevali uglas, od početka do kraja koncerta i oprostila riječima – Hvala Zadar, vidimo se nekom drugom prilikom…

POSLJEDNJE DODANO: