Cristiano Ronaldo radi na svom oporavku i po pet sati dnevno

Cristiano Ronaldo propustit će finale Kupa kralja protiv Barcelone koji je na rasporedu u srijedu, ali zato radi sve što je u njegovoj moći da se oporavi za polufinalne oglede Lige prvaka protiv Bayerna…

Real Madrid će prvi trofej sezone loviti u srijedu u Valenciji, gdje će igrati finale Kupa kralja protiv Barcelone, ali bez svojeg najboljeg igrača Cristiana Ronalda. Podsjetimo, portugalski reprezentativac ima ozljedu zadnje lože, te i dalje radi prema posebnom rehabilitacijskom programu. Iako trener Carlo Ancelotti minulog vikenda nije isključio njegov nastup u srijedu, sada je i više nego jasno da Portugalac neće biti spreman za nastup.

Unatoč tome Portugalac naporno radi na svom oporavku, kako navode španjolski mediji, i po pet sati dnevno, a vrijeme provodi u teretani i bazenu. Kapetan Portugala radi sve što je u njegovoj moći kako bi bio spreman za prvu utakmicu polufinala Lige prvaka protiv Bayerna, koja je na rasporedu 23. ovog mjeseca u Madridu. Uzvrat se igra šest dana kasnije u Münchenu.

POSLJEDNJE DODANO: