Marijana Puljak bocnula Nevenku Bečić: “Valjalo je jutros obnoviti veze s nećacima i rodbinom…”

Snijeg je do Splita putevima vjetra stigao u siječnju 2022. godine, a više od jednog desetljeća ranije podno Marjana je snijeg padao i stvorio pokrivač od nekoliko centimetara. Vrtići, škole i državne institucije dobile su “ispričnicu” od tadašnjeg gradonačelnika Keruma, a izjave njegove sestre prepričavaju se i danas.

– Svi građani koji su izlazili van, a nisu imali potrebe izlaziti, su sami odgovorni ako im se nešto desilo. Nadalje, ako se radi o starijim sugrađanima, pa svi stariji bi trebali imati ili svoju djecu, a djeca su po zakonu dužna da skrbe o roditeljima, a ukoliko nemaju djecu, onda su mogli imati nećake ili nećakinje i tijekom života uspostavljati s njima korektne odnose, a ako nemaju nećake i nećakinje imaju susjede, pa su trebali graditi dobrosusjedske odnose – rekla je tada Bečić.

Snijeg koji je danas glavna tema nagnao je i Marijanu Puljak, saborsku zastupnicu iz Splita na komentar.

–  Snijeg u Splitu, bio i otišao. Okolica je još u bijelom. Valjalo je jutros obnoviti veze s nećacima i rodbinom i osigurati niihovu pomoć, zlu ne trebalo – napisala je Puljak na Facebooku te je i ona aludirala na Bečić.

POSLJEDNJE DODANO: