SKANDAL U SAD-U

Pastor optužen za naručivanje ubojstva dečka svoje kćeri

U šokantnom događaju, policija u Sjedinjenim Američkim Državama uhitila je dvojicu muškaraca zbog pokušaja ubojstva, a među njima je i 47-godišnji pastor iz Victorvillea, Samuel Pasillas. Pasillas je optužen da je naručio ubojstvo dečka svoje kćeri, navodno plaćajući gotovo 40.000 dolara i pružajući informacije o lokaciji žrtve, prenosi INDEX.HR.

Detalji zločina suzdržavaju dah – 55-godišnji Juan Manuel Cebreros i drugi napadač pratili su mladića, čije ime nije objavljeno, tjednima. Konačno, 21. listopada, napadači su ga sustigli i više puta upucali dok je bio u svom vozilu. No, unatoč teškim ranama, mladić je uspio ostati pri svijesti te se sam odvezao u bolnicu, gdje se trenutno oporavlja od svojih ozljeda.

Samuel Pasillas nije samo običan građanin; on je pastor male crkve u kojoj se održavaju mise na španjolskom jeziku. Njegovo uhićenje prošlog tjedna pod optužbama za poticanje na ubojstvo, udruživanje radi pokušaja ubojstva, pokušaj ubojstva i napad smrtonosnim oružjem, šokiralo je mnoge u njegovoj zajednici. Pasillas se izjasnio kao nevin po svim točkama optužnice, prema izvještaju Los Angeles Timesa.

Uz Pasillasa, uhićen je i Juan Manuel Cebreros, također optužen za udruživanje radi pokušaja ubojstva, pokušaja ubojstva i napada smrtonosnim oružjem. Međutim, policija još nije uhitila treću osobu povezanu sa slučajem, a broj sudionika u planiranju ovog gnusnog zločina još nije potpuno poznat.

POSLJEDNJE DODANO: