Ulaznice za svečanu premijeru “Atomski zdesna” osvojili su…

Duje Bonačić, Marko Borojević, Frane Bakica, Blanka Ugrina, Petar Popadić, Edina Mijatović, Karla Botica, Marijana Krolo, Katarina Borac, Pero Rančić, Marko Muslin, Ante Blažević, Zorana Korda, Danijela Rašić, Stipe Bulić, Maja Zorić, Miroslav Pavlović, Mirko Jovanoski, Sanda Benzon i Božena Rajčić su dobitnici po dvije ulaznice za svečanu premijeru filma “Atomski zdesna”. Ulaznice se mogu predignuti na blagajni CineStar u centru Joker 16. travnja do 19i30 sati. Na samoj svečanoj premijeri nazočit će redatelj filma s kompletnom glumačkom postavom, ali i druge osobe iz javnog i društvenog živata Splita.

Osamnaest izuzetnih glumaca iz cijele regije okupljeno je u tragikomediji o razornim posljedicama domaćeg divljeg kapitalizma na živote običnih ljudi. Film koji će vas nasmijati ako vam je nakon dva desetljeća ostalo želje za smijehom, ali i rastužiti ako vam je ostalo volje da razmišljate o vlastitim životima. 

U filmu Atomski zdesna Beograđanin Mladen (Srđan Todorović) najuspješniji je prodavač time sharing apartmana u čitavoj regiji, šarmantan i bez skrupula. Glavni menadžer prodaje, Metod (Brane Šturbej) dodjeljuje Mladenu nemoguće klijente, bivšeg ratnog veterana iz Bosne Omera (Branko Đurić) i njegovu ženu Maju (Nataša Janjić), jer je saznao da ga supruga Sonja (Tanja Ribić) vara s Mladenom…

POSLJEDNJE DODANO: